Victòria fàcil de l’EF Montcada contra La Planada (6-1)

Pili ha estat la protagonista gràcies als seus tres gols

El sènior femení de l’EF Montcada ja s’ha assegurat la vuitena posició al Grup Segon de Primera División després de superar aquest matí a l’estadi de Can Sant Joan un rival directe com La Planada amb un clar 6 a 1. El partit no ha tingut massa història i al descans ja s’ha arribat amb un 4 a 0 favorable a les montcadenques. Pili, en dues ocasions, Jessica i Aida han fet els quatre primers gols de les noies que entrena Antonio Moya.

A l’inici de la segona part, La Planada ha reduït distàncies en el marcador, però la victòria de les montcadenques mai ha estat en perill. Laura i Pili han fet dos gols més per deixar el partit amb el 6 a 1 final.

A manca d’un partit per finalitzar la lliga, el sènior femení de l’EF Montcada es planteja l’objectiu, amb la permanència ja assegurada des de fa sis setmanes, d’arribar a la setena posició del grup. Per això ha de guanyar el proper cap de setmana al camp del CE Sabadell i esperar la derrota del Can Deu.

El cap de setmana ha estat molt positiu per l’EF Montcada ja que, al marge d’una nova victòria del femení, el seu equip juvenil ha ascendit matemàticament a Primera Divisió després de guanyar al camp del Santa Perpètua (2-3).