Un 25N més

La violència de gènere és una violació dels Drets Humans fonamentals i és la nostra obligació combatre-ho i, en això, del costat dels col·lectius vulnerats, ens trobareu sempre

Jessica Segovia d'En Comú Podem Montcada i Reixac

Un nou 25N que hem sortit al carrer a cridar per aquelles a qui han arrabassat la veu, i per les que esperen amb por el moment de poder-se sortir d’una situació que pot posar fi a la seva vida o amb la dels seus fills o filles.

Però, tot i que ja són molts els 25N que prenem els carrers, malauradament, els números continuen essent altíssims i els relats coneguts.

Fa anys que el moviment feminista lluita per treure la violència masclista de l’àmbit individual per poder-la entendre des del plànol estructural, i, d’aquesta manera, erradicar-la, però encara no veiem canvis.
Les dones continuem essent assassinades i maltractades, les dades són esgarrifoses i augmenten cada dia, com per exemple la violència sexual, que cada cop està més present a les edats adolescents.

Les mesures que s’estan prenent des de les administracions públiques són insuficients. Arriben a les institucions partits polítics que pretenen derogar les lleis que protegeixen les dones i a Montcada i Reixac no som una excepció. La ultradreta, amb el seu relat negacionista, ha arribat al nostre Ple i això ens preocupa.

La violència de gènere és una violació dels Drets Humans fonamentals i és la nostra obligació combatre-ho i, en això, del costat dels col·lectius vulnerats, ens trobareu sempre. Prou violències masclistes!

Deixa un comentari