La família de Ramona Villaronga recull 1.210 euros a la mostra ‘Pinzellades solidàries’

Els diners s’han lliurat a l’entitat Sin teta hay paraíso per a la pròxim edició de la cursa Pink Run contra el càncer de mama

El vidu de Ramona Villaronga, Joan Perarnau, amb Loreto Gutiérrez (esquerra) i Manu Muñoz, a la Casa de la Vila
Sílvia Alquézar

La família de Ramona Villaronga, filla de Mas Rampinyo aficionada a la pintura que va morir el 2016 als 67 anys a conseqüència d’un càncer, va lliurar aquest dimecres a la tarda a l’entitat Sin teta hay paraíso els 1.210 euros recaptats amb la venda de les obres exposades en la mostra pòstuma ‘Pinzellades solidàries’ de l’autora local, que es va poder visitar a la Casa de la Vila del 20 de desembre al 22 de gener. Joan Perarnau, vidu de Villaronga i integrant del grup l’Espingari amb els seus dos fills, va fer entrega dels diners a dues representants de l’entitat local, Manu Muñoz i Loreto Gutiérrez. “Estem molt contents amb la resposta de la gent perquè s’han venut 17 de les 20 pintures exposades”, ha comentat Perarnau.

Estem molt contents amb la resposta de la gent perquè s’han venut 17 de les 20 pintures exposades

Joan Perarnau

Els diners recollits es destinaran a la pròxima edició de la cursa solidària Pink Run MiR, la recaptació de la qual es lliura a l’Hospital de la Vall d’Hebron per als seus projectes d’investigació contra el càncer de mama. Enguany, l’esdeveniment tindrà lloc el 22 d’octubre i pretén superar les xifres de l’any passat, amb 18.000 euros recollits i 1.700 participants. “Volem arribar als 2.000 inscrits perquè així es podran destinar més recursos en la lluita contra aquesta malaltia”, ha avançat Muñoz, qui ha agraït a la família de Ramona Villaronga la seva iniciativa solidària.

Volem arribar als 2.000 inscrits perquè així es podran destinar més recursos en la lluita contra aquesta malaltia

Manu Muñoz, de Sin teta hay paraíso

Deixa un comentari